Kamperen op de boerderij in het zonnige zuiden van Slowakije

Campsite Lazy / Enjoy camping as it meant to be in sunny southern Slovakia. Just 15 pitches, open fires allowed and clean sanitairy facilities; camping at its best!

maandag 30 juni 2014

Puzzelen voor campingeigenaren

De eerste en nr. 2 komt er aan.
Onze camping gaat elk jaar in mei open en soms iets eerder als we heel vasthoudende gasten hebben die écht in april willen komen. Dus het sanitairgebouw, speeltoestellen en wij als eigenaars zijn er 1 mei helemaal klaar voor. Alleen de opbouw van de huurtenten volgt meestal iets later.
Dit jaar hadden we voor onze de bell tenten al wel in mei gasten en toen naderde op eens de maand juni en hadden we reserveringen voor alle tenten-sets! Met nog één weekeinde te gaan moesten er op eens veel (mooie) tenten verreizen, wel fijn dat het weer dan zo goed meewerkt :)
Ik durf inmiddels te zeggen dat we behoorlijk best wel heel goed zijn in het opzetten van bell en de Waard tenten. Zonder dat er ook maar één onvertogen woord valt :) ook wel zo gezellig. Zeker onze vergrote Zilvermeeuw was dit jaar een ENORME uitdaging. Onze kleuter-dochter had vorig jaar op een onbewaakt ogenblik alle kleurcode-stickers van de palen gepulkt waardoor het een enorme puzzel was geworden de juiste stok bij de juiste stok te vinden en op de juiste plek te zetten. En ondertussen gaan dan de dagelijkse dingen op de camping gewoon door. Dus dan is het heel fijn als je hulp hebt die het overige werk overneemt: Dank je wel Geertje!
nr. 3 en 4. en het zonnetje is er inmiddels ook

Wil je zien welke tenten we verhuren, neem dan eens een kijkje op onze website: huurtenten-pagina
Heb je interesse, wees er dan vroeg bij, de eerste reserveringen beginnen meestal ruim een jaar van te voren....