Kamperen op de boerderij in het zonnige zuiden van Slowakije

Campsite Lazy / Enjoy camping as it meant to be in sunny southern Slovakia. Just 15 pitches, open fires allowed and clean sanitairy facilities; camping at its best!

zaterdag 17 mei 2014

oud en nieuws

Elk seizoen bedenken we weer wat nieuws voor de camping om uw verblijf nog aangenamer te maken. Maar ook goude (oude) ideeen zoals wandelen met onze GPS-ontvangers en wekelijks gezamenlijk Slowaaks eten, of het (vooraf) bestelen van een goulash-naaltijd voor op de dag van aankomst houden we er in. Ook gaat onze lokale natuurgids mét kennis van de geschiedenis van ons gebied dit jaar weer op verzoek met gasten op pad.

Nieuw voor dit zomerseizoen zijn:

- Onze Bed en Breakfast tent te gebruiken op de dag van uw vertrek, zo kan u rustig uw eigen tent afbreken en de auto inpakken en zo de laatste nacht in onze tent slapen. En 's Ochtends serveren wij het ontbijt! Dat is nog eens een relaxed einde aan een mooie vakantie. (Vraag van te voren naar de beschikbaarheid en vooraf reserveren kan ook.)


- Nog een samenwerking met iemand uit de buurt (dat doen we graag): Anka komt in de zomer wekelijks of misschien wel twee keer per week langs met vers huisgemaakt Slowaaks gebak.

- En daarnaast bouwen en klussen we verder. Tot dus ver hadden we een zandbak formaat trekkerband. Dat was wat klein. Nu hebben we een héle grote - misschien de grootste van Slowakije? Zestig vierkante meter zandspeelplezier, en die trekkerband kwam ook weer goed van pas :)


Voor 2015 zijn wij ook alvast begonnen, dit misschien ter geruststelling van de gasten die dit jaar tijdens de bouwvak naast een mooie kampeerplek vissen en hopenlijk wel vroeg reserveren voor volgend jaar (sorry maar wij willen echt iedereen kwaliteit bieden dus op een gegeven moment geldt: het is hier vol!) ; een speelpoel met tokkelbaan, een traditionele woonwagen in de verhuur én ..................???!