Kamperen op de boerderij in het zonnige zuiden van Slowakije

Campsite Lazy / Enjoy camping as it meant to be in sunny southern Slovakia. Just 15 pitches, open fires allowed and clean sanitairy facilities; camping at its best!

dinsdag 3 september 2013

De paden op de lanen in




Helaas komt het er in de zomer nooit van : eens lekker wandelen in de prachtige omgeving van de camping. Gastvrouw en -heerschap betekent voor ons namelijk dat je ten alle tijde beschikbaar bent voor de aanwezige gasten op de camping. Maar gelukkig kunnen we wel meegenieten dankzij de verhalen en soms ook mooie foto's van onze gasten. We hebben diverse wandelroute's die direct vanaf de camping vertrekken: varieerend tussen de 4 en 19 kilometer. Bij elke wandeling hoort een route-omschrijving en krijg je een van onze vele GPS-ontvangers te leen.We werken daarnaast ook samen met een gids van de lokale natuurbeschermingsvereniging die dit jaar een aantal bijzondere wandelingen op een enthousiaste en interessante wijze heeft begeleid. 

We dragen graag ons steentje bij aan het behoud van al dat bijzondere 'erfgoed' om ons heen. Daarom werken we mee en sponsoren we in oktober een grote schoonmaak actie bij het meer van Opava (4 km van de camping). We betalen ook altijd een stevige bijdrage aan de vereniging ter behoud van kasteel Cabrad (onderste foto) als we deze magische plek bezoeken met hun gids.