Kamperen op de boerderij in het zonnige zuiden van Slowakije

Campsite Lazy / Enjoy camping as it meant to be in sunny southern Slovakia. Just 15 pitches, open fires allowed and clean sanitairy facilities; camping at its best!

vrijdag 28 december 2012

Gelukkig Nieuwjaar

2013 komt er aan! Nog even en de nieuwe lammetjes dartelen rond op onze boerderij. Een spannende en ook mooie tijd. Twee maanden later start het melken en kaasmaken en dan is het al weer voorjaar! En dan nog even en de camping gaat weer open. De voorbereidingen zijn in gang en ook de reserveringen stromen binnen.


Zowel voor sportieve wandelaars als voor onze jonge gasten hebben we goed nieuws;

Wandelen
Méér GPS-routes en meer GPS-ontvangers! Want de wandelingen waren mooi en populair, zeker ook in het laagseizoen als het weer zeer geschikt is om lekker al wandelend van de geweldige natuur in onze omgeving te genieten.

Speeltoestellen
Campinseizoen 2012 was het eerste test-jaar met een opzet-zwembad, iets wat onze jonge gasten zeer gewaardeerd hebben. Dus daarom ook weer in 2013 maar nu eerst een vloertje er onder leggen en met filtersystem zodat niet om de twee dagen het water weer ijs- en ijskoud is. De boomgaard was door de trampoline en het zwembadje de trekpleister voor de jeugd en daarom bleef het op de rest van de camping ook extra rustig. Een klimtoestel met glijbaan gaat daar in 2013 nog meer vertier bieden. En voor extra actie komen er een aantal skelters bij!

En naar aanleiding van de geweldige hulp die we in 2012 van Hein en Wil hebben gehad doen we ook voor 2013 een oproep;

Vrijwilligers gezocht
Voor het hele seizoen zoeken we één of twee personen om ons te helpen gedurende een paar uur per dag. Afhankelijk van de lengte van het verblijf en de gewerkte uren kunnen we natuurlijk meer als een mooie kampeerplek bieden. Zoals: gebruik ingerichte tent, gratis boerderijproducten (melk, kaas, vlees en groente) en wie weet ook een bijdrage aan je reiskosten. Alles gaat in gezamenlijk overleg. Heb je interesse, mail ons dan even via onze website. In maart is Bernadette voor een beurs vier dagen in Nederland. Het zal natuurlijk fijn zijn om elkaar eens te ontmoeten mocht je interesse hebben hier als vrijwilliger te komen.

En wat we vooral in dit bericht wilden zetten:
Wij wensen iedereen een geweldig 2013!
Arnold, Bernadette en Katinka