Kamperen op de boerderij in het zonnige zuiden van Slowakije

Campsite Lazy / Enjoy camping as it meant to be in sunny southern Slovakia. Just 15 pitches, open fires allowed and clean sanitairy facilities; camping at its best!

dinsdag 29 november 2011

Vrijwilligers gezocht

Naast onze minicamping hebben we hier een kleinschalig landbouwbedrijf met een kleine aanplant van nordmann kerstbomen en een kudde melkschapen en –geiten, daarnaast ook nog wat varkens, kippen, ponies, een boomgaard en een moestuin. Het meeste werk is vrij arbeidsintensief, dwz dat we het onkruid tussen de kerstbomen maaien (dus niet met bestrijdingsmiddelen doodspuiten) en de schapen en geiten met de hand melken en zelf kaasmaken, en jaarlijk minstens 20m3 hout kappen, zagen en kloven etc etc.
Onze camping, hoe klein ook vraagt ook veel tijd. We hebben een keurig sanitairgebouw wat we soms wel 5x per dag schoonmaken want dit vinden we van groot belang voor onze gasten. Met al deze activiteiten plus het ontvangen en verzorgen van onze campinggasten komen we behalve in het voorjaar eigenlijk niet meer toe aan onze grote moestuin, verzorgen van de bloemen, snoeien, houthakken en andere klussen zoals het inmaken van fruit etc. Voor deze klussen zoeken we vrijwilligers in de periode tussen 1 mei en 30 september 2012, het liefst voor een verblijf van minimaal 2 weken. Het gaat om circa 4 uur werk/dag, verder ben je vrij om te relaxen en vakantie te houden.
We bieden in ruil een mooie kampeerplek incl. stroomaansluiting en natuurlijk kan je mee eten van alles wat in de moestuin, boomgaard en weiland groeit en rondloopt.
Als je geinterresserd bent dan kan je ons e-mailen via onze camping website.