Kamperen op de boerderij in het zonnige zuiden van Slowakije

Campsite Lazy / Enjoy camping as it meant to be in sunny southern Slovakia. Just 15 pitches, open fires allowed and clean sanitairy facilities; camping at its best!

woensdag 16 november 2011

Ik vertrek


Cerovo, 5 december 2014

Zaterdag 26 november 2011 was de naturistencamping Dobra Luka voor het eerst op 'ik vertrek'. De eigenaren Mark en Margo zijn goede vrienden van ons, en inmiddels hebben ze menig geslaagd seizoen achter de rug. Hun geiten zijn zeer waarschijnlijk weer drachtig van onze bok Driekus die daar nog even logeert (geen paniek in het kampeerseizoen logeert hij weer ergens anders, een stinkbok en camping is geen goede combi). Zo is het ook nog eens fijn samenwerken.

Voor de eerste Ik vertrek aflevering kregen wij, toen we toevallig aanwezig waren tijdens een opname dag, ook de microfoon onder onze neus geduwd. Ik vertrek "Nou wat vindt u er van" A+B "Het is een prachtige plek" Ik vertrek (met een zeurderig stemmetje) "vindt u niet dat er nog veel moet gebeuren" (haha dat was een betrekkelijk understatement) A+B "Ach met goede zin en mooi weer kunnen er in no-time bergen werk verzet worden." Zo wij wisten zeker dat wij niet, (als de traditionele sceptische zeurders die altijd in de afleveringen voor komen) op TV zouden komen.

Over twee weken (20 december 2014) komt er een vervolgaflevering over Dobra Luka op ik vertrek. We hopen weer op een mooie aflevering die onze leuke collega camping eer aan doet.

Heb je zin gekregen om op een Slowaakse boerderij te kamperen maar dan wel mét kleren, bezoek eens onze website. Meer blogberichten van onze boerderijcamping zijn te lezen door op ouder bericht te klikken. Op de site Zoover staat hoe onze gasten hun verblijf op onze camping ervaren hebben - we zijn verkozen tot de leukste camping van Slowakije! Geen eigen tent of caravan? Geen nood, we hebben een paar mooie tenten te huur.

Plaatjes zeggen meer dan woorden (deels uit de oude doos):

Ons sanitair, gewoon op het plaatje klikken voor de grote foto. Inmiddels uitgebreid met extra afwasplekken, een grote koelkast met vriesgedeelte, hippere kasten voor de toeristische informatie etc. etc.
Inmiddels zijn we allemaal een paar jaar verder als in de tijd van de eerste Ik vertrek aflevering over Mark en Margo en zijn we (hyper-)actief op facebook,
 Een paar jaar verder maar nog steeds heel ruime plekken met geweldig uitzicht (nee niet op de tent.caravan van de buren)
 En veel ruimte om te spelen, rennen, ontspannen.
 En de boerderijdieren zorgen voor een onvergetelijke vakantie.
 Vergeet zeker ons paard Iris niet, elke middag in de zomer mogen alle kinderen op haar rug genieten.

We proberen de juiste mix tussen natuur, rust en ruimte te bieden in combinatie met buitenvertier voor alle gasten van jong tot oud. Wat onze filosofie achter onze boerderij en camping is kunt u lezen op de pagina 'Ons concept'.

Tot ziens in Slowakije, op de naturisten camping Dobra Luka of kamperen met kleren op camping Lazy!