Kamperen op de boerderij in het zonnige zuiden van Slowakije

Campsite Lazy / Enjoy camping as it meant to be in sunny southern Slovakia. Just 15 pitches, open fires allowed and clean sanitairy facilities; camping at its best!

zondag 20 december 2015

Workshop Wildlife Fotografie

Workshop Wildlife Fotografie
op Farm & Camping Lazy

Het fotograferen van wilde zoogdieren is een bijzondere belevenis. Oog in oog met een vos, ree, mouflon of edelhert, wie droomt hier niet van? Een garantie op het spotten van wild is er natuurlijk niet maar de kans is toch wel erg groot om ze te zien. Farm & Camping Lazy bevindt zich namelijk in het wildrijkste deel van natuurrijk Slowakije. Bovendien kent de gids die met je naar de mooiste plekken wandelt het gebied uitstekend en weet hij waar het wild zich veelal bevindt.

Tijdens deze fotoworkshop leer je de verschillende mogelijkheden en instellingen van je camera kennen en toepassen. Niet binnen in een klaslokaaltje, maar vooral buiten in de natuur rondom Farm & Camping Lazy. De opzet is kleinschalig, met een maximum van 6 deelnemers. De nadruk ligt op zelf doen, persoonlijke begeleiding en het samen analyseren van praktijkoefeningen.

Combineer een fijne kampeervakantie met een boeiende workshop!

Voor wie:
Voor iedereen die méér uit zijn camera wil halen; je camera staat vaak op de A van automatisch, je hebt net een nieuwe camera of je overweegt een andere camera te kopen. Geen camera? Geen probleem; je kan ervaring opdoen met een leencamera van de cursusleider.

Door wie:
Deze workshop wordt verzorgd door Herman Postel gepassioneerd amateur natuurfotograaf met veel praktijkervaring en een stevige theoretische achtergrond.

Waar en wanneer:
De workshop is van 27 tot 30 juni of van 12 tot 15 september 2016 op Farm & Camping Lazy in het zuiden van Slowakije.

Programma:
Dag 1: Camera techniek; o.a. Sluitertijd, Diafragma, Lichtgevoeligheid. Praktijkoefeningen.
Dag 2: Bespreken van praktijkoefeningen met aandacht voor compositie. Praktijkoefeningen.
Dag 3: Veldexcursie met aandacht voor natuurfotografie en macro.
Dag 4: Veldexcursie. Fotobewerking op je eigen laptop.

Kosten:
De fotoworkshop kost €80,- per deelnemer,
dit is exclusief kampeergelden.

Aanmelden:

Inschrijven en vragen stellen kan per mail: info@minicamping.eu www.minicamping.eu