Kamperen op de boerderij in het zonnige zuiden van Slowakije

Campsite Lazy / Enjoy camping as it meant to be in sunny southern Slovakia. Just 15 pitches, open fires allowed and clean sanitairy facilities; camping at its best!

zondag 8 november 2015

Camping Lazy charme camping van het jaar 2016!

Het was een enorme verassing. Een e-mail van de ANWB. Ik had al bijna op de 'delete' knop geklikt. Vast weer een aanbieding om voor 'slechts' enige duizenden euro's onze camping te promoten op hun website of campinggids.

Geachte campingeigenaar/eigenaresse,

Gefeliciteerd. Uw camping is geplaatst op een ‘longlist’ voor de verkiezing ANWB Camping van Jaar 2016. Mede namens Ed Lodewijks, hoofdredacteur Kamperen van de ANWB, feliciteer ik u van harte met deze plaatsing!


Op de één of andere manier is camping Lazy genomineerd als "camping van het jaar" in de categorie "Charme campings". Hebben we dit te danken aan een enthousiaste kampeerder? Zijn ze bij de ANWB doorgeschoten in hun webresearch? We zijn niet bepaald een doorsnee ANWB charme camping. We mochten eigenlijk zelfs niet in de ANWB charmegids omdat we - echt waar! - te klein zijn. Dus te weinig plaatsen hebben. En dan toch deze nominatie. Natuurlijk zo trots als een pauw! 

Eind november worden de campings bekend gemaakt die het tot de "shortlist" hebben geschopt. Natuurlijk hopen we daar bij te zijn! We hebben de mooiste foto's in de strijd geworpen, met dank aan veel kampeerders voor het beschikbaar stellen van hun vakantieherinneringen. Natuurlijk ook de sociale media bestookt met oproepen om op Camping Lazy te stemmen. Dat vinden we moeilijk om te doen, jengelen om aandacht. Maar het is voor een mooi doel! Het zou natuurlijk fantastisch zijn als Camping Lazy als aller kleinste camping de grote jongens het nakijken zou geven!