Kamperen op de boerderij in het zonnige zuiden van Slowakije

Campsite Lazy / Enjoy camping as it meant to be in sunny southern Slovakia. Just 15 pitches, open fires allowed and clean sanitairy facilities; camping at its best!

donderdag 10 september 2015

May I have your votes please?

Als je tegenwoordig een camping zoekt via internet kom je al snel terecht op websites en internetfora met beoordelingen door tevreden of minder tevreden klanten.
Hoe betrouwbaar zijn die beoordelingen? Als ervaringsdeskundigen adviseren wij altijd meerdere bronnen te raadplegen en de hoogste en de laagste beoordelingen te lezen. Wat voor de één een minpunt kan zijn is misschien voor jou wel een pluspunt, en andersom natuurlijk ook. 

Lazy op Zoover

Lazy op Tripadvisor

Lazy op ANWB (van Herr Inspector, een echte Duitse die 'Total begeistert' was)

Lazy op ACSI

En niet te vergeten, ook op facebook kan je reviews lezen en achterlaten.

En van mooie beoordelingen zoals deze onderstaande worden wij dus héél blij! 
"Prachtige boerderijcamping met zeer mooie, zeer ruime plaatsen en een magnifiek uitzicht. Arnold en Bernadette zijn twee super gastvrije mensen die de kinderen graag betrekken bij het boerderijleven. Er valt dan ook altijd wat te beleven : geitjes melken, ponyrijden of gewoon spelen in het bos of in de boomgaard. Dit is echt de mooiste, leukste, ruimste gezelligste camping waar we ooit geweest zijn !"

En dit hieronder zijn de beste beoordelaars! Er is weer menig traantje weggepinkt bij het vertrek van de camping, dat maakt op ons meer indruk dan alle internet beoordelingen.