Kamperen op de boerderij in het zonnige zuiden van Slowakije

Campsite Lazy / Enjoy camping as it meant to be in sunny southern Slovakia. Just 15 pitches, open fires allowed and clean sanitairy facilities; camping at its best!

woensdag 19 juni 2013

Eten wat de pot schaft met Jana's Kitchen

We hadden het er al langer over dat we onze gasten de mogelijkheid wilden bieden een paar keer in de week een hapje op de camping te eten - z√≥nder dat ze zelf moeten koken. Maar ons ontbreekt het daar de tijd en de kookvaardigheid voor dus was het er nooit van gekomen. 
Dit kwam dit voojaar tersprake toen Jana en David die hier in de buurt wonen bij ons op bezoek waren en die toen meteen zeiden:  "maar dan willen wij graag koken voor jullie gasten!". Volgens planning zouden ze in het hoogseizoen beginnen maar aangezien het qua bezetting dit jaar half juni al hoogseizoen lijkt is 'Jana's kitchen' deze maand al zeer succesvol van start gegaan.

Het menu hangt op de camping waar je je op z'n laatst de avond van te voren inschrijft. Het eten wordt met liefde geserveerd in de boomgaard om +/- 19.00u door de charmante Jana en ze rekent 7,50 voor de volwassen eters en kinderen betalen slechts 5 euro aan Jana.