Kamperen op de boerderij in het zonnige zuiden van Slowakije

Campsite Lazy / Enjoy camping as it meant to be in sunny southern Slovakia. Just 15 pitches, open fires allowed and clean sanitairy facilities; camping at its best!

vrijdag 31 mei 2013

Wat is vol?

Vanaf juni tot de tweede week van augustus lopen gasten die op de bonnefooi komen het risico dit bordje aan het begin van ons pad aan te treffen:


Het is de reden dat veel mensen bij ons komen kamperen: we hebben veel ruimte maar een beperkt aantal plekken. Hier hebben wij bewust voor gekozen; kleinschaligheid geeft iedereen onder meer de ruimte, geen geluidsoverlast, schoon sanitair, heerlijk genieten van het uitzicht zonder een caravan voor je neus en persoonlijk contact met de andere gasten, de dieren en ons. We houden hier aan vast! Ook al leidt dit soms tot rare reacties van zij die niet reserveerden (wat gratis is en zonder aanbetaling!) ... want ook zij willen genieten van ruimte, rust etc... Kortom gewoon even een mailtje sturen en een plek vast laten leggen. En de aanmeldingen voor 2014 zijn al begonnen, en bij ons geldt voor 1 oktober gereserveerd dan gegarandeerd de prijzen van het afgelopen seizoen.

Om een idee te krijgen wat er nu nog vrij is kan er even op onze beschikbaarheidskalender gekeken worden.

En dan tot slot een foto van 29 mei 2013 - de tweede dag van dit jaar dat ons bordje 'Sorry we zijn vol' aan de weg hing:

Dit is dus vol. Volgens onze eigen normen. En alle velden op deze foto behoren tot onze boerderij - dus het is niet het aantal vierkante meters wat de beperkende factor is.

Nog een aantal foto's gemaakt op 29 mei. Dit is dus onze maximale bezetting en dat op 10 hectare - iedereen een ruime plek zoals we beloven op onze website. Dit is niet om ongastvrij te zijn maar juist omdat we graag gastvrij zijn!