Kamperen op de boerderij in het zonnige zuiden van Slowakije

Campsite Lazy / Enjoy camping as it meant to be in sunny southern Slovakia. Just 15 pitches, open fires allowed and clean sanitairy facilities; camping at its best!

vrijdag 18 mei 2012

Zoover award voor Camping Lazy

We hebben bericht gekregen dat we als Camping in Slowakije het beste beoordeeld zijn en dat we door de website Zoover daarom 'Highly recommended' zijn. Nou dat is een mooie aanbeveling! Hartelijk dank aan al onze gasten die de moete hebben genomen een beoordeling in te vullen. Op de website van Zoover kan je alle berichten lezen en ook een beoordeling toevoegen als het er nog niet van was gekomen; Camping Lazy op Zoover - heel erg bedankt!
Afgelopen dagen was het mooi maar fris weer. Een reden te meer om lekker actief te zijn op een camping met een naam die anders doet vermoeden ;-) Onze gasten hebben weer lekker gewandeld met routeomschrijving, wandelkaarten en onze GPS-en. We hebben zes plekken bezet wat best gezellig is en iedereen heeft wel lekker de ruimte. In het voorseizoen wil het op sommige campings in Slowakije wel heel erg stil zijn, een paar mede-kampeerders is dan toch aardig dus we zijn DIK tevreden met onze bezetting.