Kamperen op de boerderij in het zonnige zuiden van Slowakije

Campsite Lazy / Enjoy camping as it meant to be in sunny southern Slovakia. Just 15 pitches, open fires allowed and clean sanitairy facilities; camping at its best!

donderdag 30 juni 2011

ACSI Camping Slowakije

De inspecteurs van ACSI zijn langsgeweest! En we hebben hun strenge doch rechtvaardige keuring doorstaan (met vlag en wimpel zou ik zelf zeggen). Geweldig. Voor ons is het belangrijkste oordeel die van onze gasten maar we hebben de Campinggidsen en -cluppies nodig voor grotere bekendheid.
Zeker bekendheid onder vakantiegasten die niet vast zitten aan schoolvakanties en dus bij ons in het voor- of najaar kunnen komen genieten van de prachtige natuur die onze camping omringt. Maar ook voor cultuurliefhebbers is hier het e.e.a. te doen; Zo zitten we aangenaam dichtbij de Hongaarse grens en dus ook bij Gödöllő en Boedapest.
Onze gasten voor het hoogseizoen weten ons al te vinden, het regent aanmeldingen voor de zomermaanden. Als je zeker wilt zijn van een plek (we houden het aantal kampeerders namelijk beperkt om iedereen rust en ruimte te kunnen geven) mail ons dan even, dan zorgen we ervoor dat er nog een plek met/zonder stroomaansluiting vrij is als je komt. Graag wel even afmelden als er iets tussen komt.