Kamperen op de boerderij in het zonnige zuiden van Slowakije

Campsite Lazy / Enjoy camping as it meant to be in sunny southern Slovakia. Just 15 pitches, open fires allowed and clean sanitairy facilities; camping at its best!

donderdag 5 mei 2011

We hebben de ruimte én mooi weer!

Het is stralend weer, de weersvoorspellingen zijn ook zeer gunstig voor de komende 14 dagen, het veld ligt er mooi bij dus laat de kampeerders maar komen!


De eerste gasten voor onze mooie de Waard huurtent zitten al sinds maandag te genieten van het prachtige groene en weidse landschap. De meimaand met alle bloeiende fruitbomen, knalgele koolzaad velden, weilanden vol met pinksterbloemen is één van de mooiste van het jaar.


Het grote veld, (klik op de foto voor uitvergroting.) bomen aan de zuidkant (daar staan ook de stroompalen) voor verkoelende schaduw in de zomermaanden. Het rechtergedeelte is het dichts bij het toiletgebouw. Hier vier stroomaansluitingen en twee verharde staanplaatsen (voor zware campers). Het veld bij de perenbomen (links - verweg - op de foto) is fijn beschut en heeft ook 4 stroomaansluitingen. Onder de perenbomen staat een rustiek bankje om heerlijk op te kunnen genieten van het weidse uitzicht. De geiten staan nu nog op het weiland er naast maar zullen verhuizen naar achter onze boerderij als de eerste kampeerders komen.


Nog een foto van het veld, klik erop voor uitvergroting.


Op een derde veld hebben we de laatste twee stroomaansluitingen staan. Dat geeft iedereen lekker de ruimte. Geen stroom nodig? Nou dan hebben we 100.000 m2 om een mooi plekje op uit te zoeken!!


Het gedeelte waar de twee afwasplekken zijn wordt steeds kompleter. Naast de wasmachine en de koelkast met drankjes staat daar nu ook een grote kast met wijn, wandelkaarten, boeken, informatiemappen, etc. In een kreatieve bui nog een bord gemaakt: hierop staan o.a. de huisgemaakte producten vermeld die wij en onze buren aanbieden:
- geienkaas naturel
- geitenkaas knoflook
- geitenkaas brie
- yoghurt
- melk
- eieren
- boter
- groenten van het seizoen
- handgemaakte geitenmelkzeep