Kamperen op de boerderij in het zonnige zuiden van Slowakije

Campsite Lazy / Enjoy camping as it meant to be in sunny southern Slovakia. Just 15 pitches, open fires allowed and clean sanitairy facilities; camping at its best!

maandag 28 maart 2011

Wandelingen uitzetten

We hebben twee GPS-ontvangers gekocht voor onze kampergasten. Dan kunnen ze lekker gaan wandelen (of geocachen) zonder het spoor bijster te raken. Arnold heeft een eenvoudige handleiding gemaakt zodat iedereen de apparaten kan leren gebruiken. Daarnaast zijn we bezig een aantal kortere en langere wandingen op papier, kaart en in de GPS-ontvangers te zetten. Met het mooie weer van afgelopen week geen vervelende bezigheid - want ze moeten natuurlijk eerst proef-gewandeld worden. Ik heb de eerste in de benen en gemarkeerd. Een wandeling vanaf de camping naar een mooi meertje. Veel damherten gezien onderweg!
Verder zijn we druk in de moestuin want onze gasten rekenen straks vast op lekkere onbespoten groenten. De geiten worden alweer gemolken en de eerste kaasjes zijn gemaakt.
Daarnaast wordt er een keukentje getimmerd voor bij de huurtent. Een kitchen-with-a-view, met panoramisch uitzicht en met een grasdak - in stijl bij onze groene camping.

Hier links een paar foto's gemaakt tijdens het uitzetten van de wandeling, als je erop klikt worden ze groter en zijn de herten op de tweede foto beter te zien.